21
mar
Klar til digital transformation
11:00 to 15:00
21-03-19

Tilmeld dig her

I dag står dansk erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner på tærsklen til ’den fjerde industrielle revolution’, der er drevet af den hastige digitale og teknologiske udvikling. Nye teknologier som Internet of Things, kunstig intelligens, blockchain, robotteknologi og Big data er ikke bare nyttige arbejdsredskaber, de udfordrer også på radikal vis de forretningsmodeller, vidensformer og produktionsmåder, som vi kender.

Den nye intelligente industri, eller industri 4.0, er allerede godt på vej. Eksperter spår, at masseproduktion bliver afløst af individualiserede og kontekstspecifikke løsninger, og at færdige produkter bliver erstattet af produkter, som løbende kan forandres og tilpasses gennem software updates. Indtjeningen flytter sig fra fysiske produkter til serviceydelser, og også produktionsprocessen gennemgår en yderligere digitaliserings- og automatiseringsproces.

For danske virksomheder og vidensinstitutioner gælder det derfor om, hurtigst muligt, at kunne navigere i dette nye mulighedsfelt. For hvordan ruster man sig til den digitale transformation? Hvad kan teknologierne i det hele taget bruges til? Hvilke forretningsmodeller og værdikæder åbner de op for? Og hvilke udfordringer skal man være opmærksom på?

Konferencen ”Klar til digital transformation” tager nogle af disse spørgsmål op og sætter fokus på de enorme vækstpotentialer og udfordringer, som de nye teknologer rummer.

Konferencen er arrangeret af ØICC (Ørestad Innovation City Copenhagen) i samarbejde med Københavns Universitet, Bluefragments ApS, JT Denmark ApS og Symbion.

Loading map