17
nov
FRB Talks på RESONANS: Liv, død og kunstig intelligens
19:00 to 19:45
Frederiksberg,
Danmark
17-11-18

Tilmeld dig her

Nu rykker FRB Talks ind på Resonans-festivalen til en lærerig lænestols-snak om liv, død og kunstig intelligens. Hvor går grænsen mellem ”liv” og ”død” egentlig, når det hårdføre bjørnedyr kan gå i dvale i årevis? Hvilket dyr er det mest intelligente i ZOO? Og er en kunstigt intelligent maskine en form for liv? 

Tre forskere, tre tilgange
De tre deltagende forskere er Mads Frost Bertelsen (affiliate professor og dyrlæge i ZOO), Nadja Møbjerg (associate professor fra KU Science, som forsker i bjørnedyr) samt Ole Fogh Kirkeby (professor emeritus fra CBS, som har skrevet nogle af de første danske bøger om kunstig intelligens). De tre forskere har forskellige faglige baggrunde og vil derfor have vidt forskellige tilgange til temaerne – og interessante svar på vores spørgsmål.

Kom og bliv klogere – og godt underholdt – når FRB Talks gør dine Resonans-tanker endnu dybere. Moderator på aftenen er Christina Majcher.

To arrangementer, der passer godt sammen
Aftenens FRB Talks ligger lige før Marco Donnarummas performance Corpus Nil, hvor menneskekrop møder kunstig intelligens på scenen – og noget nyt opstår. Der er fri entre til FRB Talks. Corpus Nil kræver billet. De to arrangementer kan sagtens nydes hver for sig – men passer godt sammen.

Resonans
RESONANS er en tilbagevendende årlig festival for kunst, krop og samfund. I 2018 foregår festivalen fra den 14. november til den 17. november og har temaet “Liv, død og kunstig intelligens”. Læse mere om festivalen her: RESONANS – Festival for kunst, krop og samfund

Loading map