Iværksættermiljøer og kontorfællesskaber

Iværksættermiljøer og kontorfællesskaber

I Frederiksberg Science City finder du mange iværksættermiljøer. Her kan du få et overblik over iværksættermiljøerne og kontorfællesskaberne i Frederiksberg Science City.

Iværksættermiljøerne og kontorfællesskaberne i Frederiksberg Science City

CoPlay

CoPlay er et kontorfællesskab for selvstændige og mindre virksomheder placeret på Frederiksberg. Her tilbydes et uformelt miljø med mulighed for professionel sparring og vidensdeling.

Besøg CoPlay

CPH:OFFICE

CPH:OFFICE er et kontorfællesskab beliggende ved Forum metrostation på Frederiksberg. Her tilbydes kontorpladser, adgang til mødelokaler samt mulighed for at møde nye sparringspartnere og samarbejdspartnere.

Besøg CPH:OFFICE

Creators Floor

Creators Floor er et iværksættermiljø beliggende tæt på CBS på Frederiksberg. Her tilbydes virtuelle kontorer, kontorpladser samt et inspirerende og kreativt miljø med mulighed for vidensdeling.

Besøg Creators Floor

CSE Lab

Copenhagen School of Entrepreneurship is Copenhagen Business School’s entrepreneurial incubator, where more than 100 startups with students from all universities do their daily work.

Besøg CSE Lab

KONTOR i BYEN

KONTOR i BYEN er et kontorfællesskab beliggende tæt på Forum metrostation på Frederiksberg. Her tilbydes kontorudlejning, kontorfællesskab for små virksomheder og mødelokaler.

Besøg KONTOR i BYEN

KU:BE LAB

KU:BE LAB er KU:BE’s kontorfællesskab for iværksættere og nystartede virksomheder. Her tilbydes skriveborde, mødefaciliteter og mulighed for at sparre med andre iværksættere.

Besøg KU:BE LAB

LIFTOFF

LIFTOFF er et kontorfællesskab beliggende tæt på Forum metrostation på Frederiksberg. Her tilbydes kontorfaciliteter samt en rolig og professionel atmosfære.

Besøg LIFTOFF

La oficina

La oficina er et kontorfællesskab placeret centralt på Frederiksberg. Her tilbydes kontorpladser, kursusfaciliteter og mødelokaler.

Besøg La oficina

Nordic Hope

Nordic Hope er et kreativt kontorfællesskab centralt beliggende på Frederiksberg. Her tilbydes konferencerum, kontorfaciliteter, loungeområder og kreative omgivelser.

Besøg Nordic Hope

Skiferhuset

Skiferhuset er et lille kontorfællesskab for konsulenter og kreative tænkere. Her tilbydes lyse omgivelser, mødelokale, moderne hæve/sænke-bordplads og mulighed for at holde kurser og foredrag.

Besøg Skiferhuset

Student & Innovation House

Student & Innovation House er et iværksættermiljø beliggende på den gamle politistation i Frederiksberg Science City.

Besøg Student & Innovation House

The Rabbit Hole

The Rabbit Hole er et arbejdsfællesskab midt på Frederiksberg. Her tilbydes kontorer, lokaler til både workshops og foredrag.

Besøg The Rabbit Hole