Partnere

Partnere og øvrige samarbejdspartnere

Frederiksberg Science City er et partnerskab mellem flere vidensinstitutioner på Frederiksberg. Her kan du læse en kort præsentation af partnerne og de øvrige samarbejdspartnere i Frederiksberg Science City.

Partnere i Frederiksberg Science City Council

Copenhagen Business School – CBS

CBS er et unikt erhvervsuniversitet, hvor der i dag er næsten 22.000 studerende. Derudover er der 1700 forskere, Ph.D.-studerende og andre akademiske medarbejdere, der alle har sin daglige gang på CBS. CBS tilbyder et omfattende udvalg af akademiske grader i erhvervsøkonomi, ledelse og kultur.

Besøg CBS

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium – DKDM

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium er et af Nordeuropas førende konservatorier. Konservatoriet udbyder en bred vifte af uddannelser på bachelor-, kandidat- og solistniveau og danner rammen for cirka 400 studerende og 150 undervisere.

Besøg DKDM

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet – SCIENCE

SCIENCE er Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet. Fakultetet er i dag Danmarks største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution. SCIENCE rummer i dag cirka 9500 studerende og 4500 forskere, ph.d. studerende og andre medarbejdere.

Besøg KU SCIENCE

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet – SUND

KU SUND er Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet. Fakultetet huser i dag Danmarks største ph. d. skole. KU SUND og udgør rammen for cirka 3370 forskere og ph. d. studerende samt 7700 studerende.

Besøg KU SUND

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune er en selvstændig kommune placeret midt i hovedstaden, som er en del af Greater Copenhagen. I 2016 talte indbyggerne i alt 104.481 mennesker, der tilsammen bredte sig udover et areal på 8,7 kvadratkilometer, hvilket gør Frederiksberg til den tættest befolkede kommune i Danmark.

Besøg Frederiksberg Kommune

Øvrige samarbejdspartnere i Frederiksberg Science City

Student & Innovation House

Student & Innovation House er et studenterhus, der arbejder sammen med CBS og fonde om at skabe et centrum for studenterdrevet innovation i den gamle politistation i Frederiksberg Science City. I Student & Innovation House er visionen at skabe samarbejde på tværs af private, offentlige og civile aktører for at udforske nye løsninger til samfundsmæssige problemer.

Besøg Student & Innovation House

Copenhagen School of Entrepreneurship – CSE

CSE er Danmarks største iværksættermiljø for studerende. Deres formål er at hjælpe studerende iværksættere med at udvikle deres idéer til bæredygtige virksomheder igennem vækst- og inkubatorprogrammer. CSE ønsker at udvikle dygtige, unge iværksættere, der kan være med til at skabe innovative miljøer i samfundet.

Besøg CSE

Go Grow

Go Grow er et acceleratorprogram i Copenhagen School of Entrepreneurship. Det er udviklet i samarbejde med Industriens Fond og flere andre partnere. Formålet er at hjælpe nye startups på vej mod international vækst.

Besøg Go Grow

Digital Grow Path – DGP

DGP er en del af Go Grow programmet, og er udviklet i samarbejde med Industriens Fond og en række universitets- og samarbejdspartnere. Formålet er at fremskynde startup-virksomhedernes vækst ved hjælp af uddannelsesmoduler og ’peer-interaction’. DGP-startup-virksomhederne arbejder sammen med de andre iværksættere i Go Grow-programmet og anvender den samme konkurrenceorienterede Go Grow-proces.

Besøg DGP

Start Up Programme

Start Up Programme er et unikt entreprenørskabsprogram til uddannelser. Det består af forskellige aktiviteter målrettet studerende og undervisere på alle korte og mellemlange videregående uddannelser i hele Danmark. Start Up Programme afprøver og styrker fremtidens iværksættere og innovatører.

Besøg Start Up Programme

RESONANS

RESONANS er en festival for kunst, krop og samfund.

Besøg RESONANS