TestPartnere

Partnere og øvrige samarbejdspartnere

Frederiksberg Science City er et partnerskab mellem flere vidensinstitutioner på Frederiksberg. Her kan du læse en kort præsentation af partnerne og de øvrige samarbejdspartnere i Frederiksberg Science City.

Partnere i Frederiksberg Science City Council

Copenhagen Business School – CBS

CBS er et unikt erhvervsuniversitet, hvor der i dag er næsten 22.000 studerende. Derudover er der 1700 forskere, Ph.D.-studerende og andre akademiske medarbejdere, der alle har sin daglige gang på CBS. CBS tilbyder et omfattende udvalg af akademiske grader i erhvervsøkonomi, ledelse og kultur.

Besøg CBS

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium – DKDM

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium er et af Nordeuropas førende konservatorier. Konservatoriet udbyder en bred vifte af uddannelser på bachelor-, kandidat- og solistniveau og danner rammen for cirka 400 studerende og 150 undervisere.

Besøg DKDM

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet – SCIENCE

SCIENCE er Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet. Fakultetet er i dag Danmarks største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution. SCIENCE rummer i dag cirka 9500 studerende og 4500 forskere, ph.d. studerende og andre medarbejdere.

Besøg KU SCIENCE

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet – SUND

KU SUND er Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet. Fakultetet huser i dag Danmarks største ph. d. skole. KU SUND og udgør rammen for cirka 3370 forskere og ph. d. studerende samt 7700 studerende.

Besøg KU SUND

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune er en selvstændig kommune placeret midt i hovedstaden, som er en del af Greater Copenhagen. I 2016 talte indbyggerne i alt 104.481 mennesker, der tilsammen bredte sig udover et areal på 8,7 kvadratkilometer, hvilket gør Frederiksberg til den tættest befolkede kommune i Danmark.

Besøg Frederiksberg Kommune

Øvrige samarbejdspartnere i Frederiksberg Science City

Student & Innovation House

Student & Innovation House er et studenterhus, der arbejder sammen med CBS og fonde om at skabe et centrum for studenterdrevet innovation i den gamle politistation i Frederiksberg Science City. I Student & Innovation House er visionen at skabe samarbejde på tværs af private, offentlige og civile aktører for at udforske nye løsninger til samfundsmæssige problemer.

Besøg Student & Innovation House