Afprøv dine innovative evner og vind fede præmier

Vær med til Smart City Challenge 2020

Station, Howitzvej 30, Frederiksberg

KNÆK KODEN TIL EN BEDRE FREMTID OG UDVID DIT NETVÆRK

SMART CITY CHALLENGE

SMART CITY CHALLENGE 2020

Smart City Challenge er en konkurrence, hvor du kan være med til at finde løsninger på specifikke udfordringer, der bidrager til at skabe en bedre fremtid på Frederiksberg. Alle er velkomne, og der er fri entré.

DATADREVNE LØSNINGER

Den gode smart city-løsning er innovativ, realiserbar og brugerorienteret. Derudover skaber eller anvender den data om byen. 

FRA IDÉ TIL KONCEPT PÅ 48 TIMER

På bare 48 timer når du fra idé til koncept i samarbejde med andre ildsjæle. Jeres koncept præsenteres på sidstedagen, hvor I får feedback fra et professionelt dommerpanel. 

FÅ BESKED NÅR TILMELDINGEN ÅBNER

Tilmeld dig vores mailingliste, så er du blandt de første, der får besked, når tilmeldingen til Smart City Challenge 2020 åbner. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte smartcity@frederiksberg.dk

SSC19: TAK FOR I ÅR

TEMA: BÆREDYGTIGHED

Med bæredygtighed som årets tema arbejdede deltagerne ud fra 4 cases om bæredygtighed: sundhed, klima, mobilitet og urban biodiversitet. Løsningerne skulle kunne bidrage til at nå FN’s verdensmål om mere bæredygtige byer og lokalsamfund.

VINDERKONCEPTET

Årets vinder blev Woodle – doodle the world, som vandt for sin kreative løsning, der skal motivere unge teenagepiger til at gå, cykle og løbe mere. Ved hjælp af augmented reality skaber brugerne en rute, som efterlader et grafisk spor, som efterfølgende bliver til et grafisk kunststykke. Derudover gik WTF-prisen til Robo-rail Charger, mens EcoSpot vandt prisen for bedste proces.

FÅ PRÆSENTERET KONCEPTERNE

Over 60 kreative ildsjæle mødte op, og 13 grupper kom med hvert deres bud på, hvordan fremtiden på Frederiksberg kan gøres endnu mere bæredygtig. Læs mere og se med på vores videokanal, hvor deltagerne præsenterer deres koncepter.